Lampe de Luminothérapie INNOLUX Bright Kubo

399,00

La luminothérapie design.
INNOLUX Bright KUBO 2X36W avec DIMMER

Catégorie : Étiquettes : , , , ,

Description

Poids : 3,3 kg
Dimensions : 59x38x22 cm
Source lumineuse : 2 x 36w avec variateur
Luminosité : 10 000 lux
Distances de traitement :
10000 lux à 22.5 cm
5000 lux à 34 cm
2500 lux à 46 cm

Le luminaire INNOSOL ® KUBO créé par Eero Aarnio a remporté le prix de Red Dot design 2010. INNOSOL ® KUBO est une lampe à usages multiples. C’est à la fois un bel exemple de design contemporain qui grace à son régulateur se transforme en une lampe de luminothérapie. Ses trois cubes ont été posés de manière asymétriquement. Ce luminaire peut être placé par terre, sur la table ou sur le rebord de fenêtre. Le régulateur se trouve dans la partie inférieure de la lampe et l’interrupteur sur le fil électrique. Ce luminaire en plastique souple diffuse la lumière uniformément.
Avec l’appareil de Luminothérapie Kubo, Innosol invente la lampe de luminothérapie de classe CE Médical. Une fois la séance de luminothérapie terminée, l’appareil de luminothérapie Kubo grâce à son variateur d’intensité devient une lampe offrant toutefois un confort visuel de grande performance.

Équipé de 2 tubes de luminothérapie de 36 watts, l’appareil de luminothérapie Kubo offre 10000 lux à 22 cm pour une séance de 30 minutes ou 2500 lux à 43 cm soit une séance de 2 heures.

INNOLUX Bright Kubo

399,00

Design lichttherapie

INNOLUX Bright KUBO 2X36W met dimmer

Catégorie : Étiquettes : , , , ,

Description

Innolux Kubo – Daglicht Therapielamp

De Innolux Kubo is een van de meest opvallende lichttherapie lampen. Deze kubusvormige lamp is te gebruiken als lichttherapielamp tegen een winterdepressie, maar dankzij de dimmer kan de lamp ook gebruikt worden als bijzondere sfeerverlichting.

Licht en warmte zijn basisvoorwaarden van het leven en voorzien ons van noodzakelijke energie en vitaliteit. Het is een bekend gegeven dat in de donkere najaarsdagen mensen zich minder energiek voelen. Een tekort aan daglicht kan echter diverse klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, somberheid, maar bijvoorbeeld ook een verstoord slaap/waakritme. Sommige mensen kunnen zelfs depressief worden van te weinig daglicht. Dit fenomeen wordt ook wel winterdepressie genoemd. Lichttherapie kan helpen.

De Innolux Kubo is een lamp met twee functies in één: design tafellamp en daglicht therapielamp. De bekende Finse ontwerper Eero Aarnio creëerde een figuratieve vorm, opgebouwd uit 3 kubussen van verschillende formaten. Eero Aarnio is meester in het combineren van functionaliteit met speelse ontwerpen. De modern vormgegeven lamp geeft een geometrisch accent aan iedere ruimte, zowel op de vloer als op een tafel.

De Kubo is een daglicht- en designlamp in één. Voor therapeutisch gebruik biedt de lamp een vitaliserend licht van 10.000 lux. Onderzoek toont aan dat daglichtherapie bijdraagt aan een vitaal en energiek leven en een gezonde nachtrust. Dankzij de dimmer kan de Kubo ook gebruikt worden als sfeervolle interieurverlichting met zacht diffuus licht.

De Kubo van Innosol bewijst dat functioneel en gezond licht gecombineerd kan worden met goed design. De daglichttherapie lamp won een Red Dot Design Award, wereldwijd één van de grootste en meest gewaardeerde design competities.

Gewicht : 3,3 kg

Afmetingen : 59x38x22 cm

Therapieafstand : van 22,5 cm (10000 lux) tem 46 cm (2500 lux)

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence