Bodyclock Starter 30

99,00

Het basismodel Wake-up Light van Lumie

Rupture de stock

Description

De Bodyclock Starter is de meest eenvoudige Wake-up Light van Lumie, dit betekent zeker niet dat hij niet alle functionaliteiten van een goede lichtwekker heeft. Met de gesimuleerde zonsopkomst bereidt de Bodyclock 30 je lichaam voor om wakker te worden. De aanmaak van een slaaphormoon als Melatonine wordt door het licht afgeremd en een “wake-up” hormoon als Cortisol juist gestimuleerd.

De Bodyclock Starter is het basismodel Wake-up Light van Lumie dat de belangrijkste functionaliteiten herbergt. De Wake-up Light bootst het zonlicht na door het continu steeds feller wordende licht van de halogeen lamp. Deze zonsopkomst duurt in totaal 30 minuten en gaat vooraf aan de ingestelde wektijd.

Behalve de zonsopkomst kan deze lichtwekker ook een zonsondergang nabootsen en je daarmee begeleiden bij het in slaap vallen. In 30 minuten zal het licht geleidelijk in intensiteit afnemen en uiteindelijk uitgaan waardoor je slaaphormonen in die periode worden gestimuleerd en je op een natuurlijke wijze de slaap kunt vatten.

Nadat jouw zon helemaal is opgekomen, kan je je met een ouderwets piep signaal laten wekken. De intensiteit van de wektoon is instelbaar. De lichtwekker heeft een snooze knop waarmee jouw suddertijd met steeds 9 minuten kan worden verlengd.

De Bodyclock Starter heeft geen radio, maar wel een display met een digitale tijdsaanduiding. Het licht van de display kan gedimd worden. Tevens is de lamp zelf dimbaar en daardoor ook te gebruiken als leeslamp of nachtlampje. Zijn ronde vorm maakt dat het licht zich ruim verspreid, terwijl hij toch door zijn compacte formaat weinig ruimte inneemt .

De Bodyclock Starter is een lichtgewicht en weegt nog geen kilo. De garantie is 2 jaar.

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence