Promo !

Bodyclock Zest – Wekker en lichttherapie

109,00

Wekker en lichttherapie lamp

Description

Heeft u problemen met wakker worden? Met de Lumie ZEST Bodyclock en Brightlight wordt uw ontwaakpatroon op natuurlijke wijze geregeld. Een gewone wekker zorgt ervoor dat u abrupt uit uw slaap wordt gehaald, terwijl een lichtwekker een zonsopgang nabootst. Op deze manier wordt u op een natuurlijke manier uit uw slaap gehaald. Hierdoor heeft u minder moeite met opstaan en voelt u zich overdag een stuk energieker.
Lichttherapielamp Zoals vermeld is de Lumie Zest een lichtwekker en lichttherapielamp ineen. Mensen die last hebben van een winterdepressie of SAD (seasonal Affective Disorder) biedt lichttherapie een ideale oplossing. Ons dagelijkse ritme wordt namelijk voor een groot deel beïnvloed door licht. Met name de korte golven rond het blauwe gedeelte van het spectrum blijken zeer belangrijk te zijn. De LED’s van de Lumie ZEST Light Alarm Clock geven veel blauw licht af. Het felle licht zorgt ervoor dat u minder energie krijgt en prettiger gestemd bent.
Klinisch bewezen Uit klinische studies blijkt dat zonsopgangstimulatoren een positieve invloed hebben op uw humeur, energieniveau, productiviteit en kwaliteit van slaap en ontwaken verbeteren.
Wekmogelijkheden Met de Lumie ZEST kunt u zich op 2 manieren laten wekken:
– Een zonsopkomst
– Een zonsopkomst met een piepsignaal aan het eind 

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence