BRIGHTSPARKS

179,00

Lichttherapie lamp

Catégorie : Étiquettes : , ,

Description

LUMIE Brightspark

 

Voelt u zich elke winter moe, lusteloos en somber? U heeft dan mogelijk een winterdepressie. De Lumie Brightspark maakt de donkere dagen weer lichter. Als u deze lamp 3 dagen gebruikt, kunt u zich al een stuk beter voelen. De Brightspark daglichtlamp straalt 10.000 lux uit op 20 cm afstand. Daarnaast heeft deze lamp nog een aantal voordelen in vergelijking met andere daglichtlampen.
Korte behandelingsduur
Met deze sterke lamp hoeft u geen lange lichtkuur te volgen. De duur van de kuur wordt onder andere bepaald door de ernst van uw klachten en de afstand van u tot de lamp. De richtlijnen voor behandelingsduur met deze daglichtlamp zijn:
– 20 cm afstand – 30 minuten lichttherapie
– 50 cm afstand – 1 uur lichttherapie
Praktische vormgeving
De Brightspark is een rechthoekige lichttherapielamp in een mooie behuizing van geborsteld aluminium en een geïntegreerd handvat. Hierdoor kunt u de lamp makkelijk verplaatsen. U kunt de lamp horizontaal en verticaal op tafel gebruiken.
Lichttherapie met de Lumie Brightspark daglichtlamp
Lichttherapie met de speciale Lumie Brightspark bureaulamp is heel makkelijk. Gebruik de lamp bij voorkeur minimaal 3 aaneengesloten ochtenden, om uw winterdepressie tegen te gaan.
– Zet de lamp neer op maximaal 80 cm afstand.
– Zet de lamp aan.
– U hoeft niet direct in het licht te kijken.
– Zet de lamp na de behandelingsduur uit.
Omdat u niet recht in het licht hoeft te kijken, kunt u ondertussen gewoon computeren of lezen. Wij raden u wel aan om af en toe heel even in het licht te kijken.

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence