Promo !

INNOLUX ORIGO LED

329,00

Design lichttherapie

INNOLUX ORIGO LED met dimmer

Catégorie : Étiquettes : , , , ,

Description

De Origo lichttherapie is een designlamp van de beroemde Finse ontwerper Eero Aarnio. De Origo lamp van Innolux symboliseert Aarnio’s visie op het veelzijdige gebruik van verlichting. Aarnio’s speelse stijl komt duidelijk naar voren in de designtaal van het armatuur. Met zijn mooie ronde vorm en zachte, fluweelachtige oppervlak is de Origo lamp zeer aantrekkelijk. De bovenkant van het armatuur vormt een gladde handgreep voor eenvoudig transport.

De Origo productlijn omvat twee designlampen, de originele gebeeldhouwde L vloerlamp en de aantrekkelijke Origo S tafellamp. De Origo serie omvat ook de Innolux Origo lichttherapielampen en de Innolux Origo terraslamp.

Het verhaal van de Origo armatuur begint heel natuurlijk met de Finse traditie van de rooksauna. In Eero Aarnio’s persoonlijke rooksauna is er een houten pilaar die een bank ondersteunt; en in de bovenste rand ervan sneed Aarnio zelf een handvat om zich aan vast te houden. De vorm van deze handgreep inspireerde de ontwerper toen hij de Origo lichttherapielampen begon te ontwerpen.

TECHNISCHE INFORMATIE :
SKU: 731255L
Afmetingen: ⌀ 240 x 800 mm
Behandelafstand: 60 cm (2.500 lx), 30 cm (10.000 lx)
Vermogen: 60 W
Lampvoet: LED
Materialen: Polyethyleen
IP-classificatie: IP20
Inclusief lichtbron: Ja
Gewicht: 3,5 kg

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence