Promo !

INNOLUX CANDEO AIR Graphit Grey

359,00

Candeo luchttherapie en LED hanger

Description

Candeo luchttherapie en LED hanger

In samenwerking met de Finse fabrikant van designverlichting Innolux heeft ontwerpster Katriina Nuutinen een LED hanglamp gecreëerd die zowel als algemene verlichting en als therapielamp kan worden gebruikt. Wanneer er tijdens de wintermaanden weinig daglicht is, kunnen dergelijke therapielampen seizoensgebonden depressies verlichten.

De kap van de hanglamp is van aluminium, het diffusorscherm, dat de lichtuitstraling vermindert, is van acryl. Wat het armatuur zo bijzonder maakt, is zijn innerlijke leven. Er zijn twee verschillende LED-lichtbronnen voor verschillende doeleinden. De ene lichtbron is warm wit en bedoeld voor algemene verlichting, de andere is universeel wit en veel helderder en is daarom verantwoordelijk voor lichttherapie. Schakelen tussen de twee lichtbronnen is mogelijk met een kleine schakelaar op het display. Een ander praktisch kenmerk is dat u de ophanging van de lamp direct aan de kabel kunt variëren.

Lichttherapie vereist regelmatige blootstelling aan een bepaalde lichtintensiteit, die zo mogelijk het daglicht nabootst. Met de Candeo Air hanglamp bijvoorbeeld kun je letterlijk « je maaltijden vullen met licht » of de krant lezen aan tafel.

Productgegevens
Innolux
art.nr.: 5013111
Merk Innolux
ontwerper Katriina Nuutinen
Materiaal aluminium, acryl
Kleur grafiet
Lichtkleur warm wit (3000 K) + universeel wit (4000 K)
Lichtbron 1 LED 10 W (warm wit 3 000 K) + 1 LED 29 W (universeel wit 4 000 K)
Hoogte (cm) : 12
Ophanghoogte (cm) : 262
Diameter (cm) : 37,5
In hoogte verstelbaar : Ja
Netspanning (V) : 230
IP-code : IP20
Lichtbron inbegrepen : Ja

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence