Promo !

INNOLUX CANDEO

329,00

INNOLUX CANDEO (beschikbaar in rood en wit)

Description

De Innolux Candeo daglichtlamp is een bijzondere lamp: het is namelijk een interieurlamp en daglichtlamp in 1. Deze prachtige hanglamp werkt goed tegen winterdepressieve klachten, zoals vermoeidheid, lusteloosheid en neerslachtigheid. De Innolux Candeo straalt 10.000 lux uit op 23 cm afstand en heeft nog een therapeutische werking op maximaal 45 cm afstand. Met 1 schakelaartje kunt u tussen werklicht en sfeerlicht wisselen. De Candeo hanglamp is het resultaat van het masterdiplomaproject van ontwerper Katriina Nuutinen, die toegepaste kunst en design studeerde. Haar doel – een esthetische hanglamp voor vele toepassingen van interieurlamp en werklamp tot daglichtlamp – is hiermee duidelijk behaald.
Lichttherapie met de Innolux Candeo daglichtlamp
Lichttherapie is met de Innolux Candeo daglichtlamp erg eenvoudig. Bij voorkeur gebruikt u de daglichtlamp iedere ochtend, voor minimaal 2 weken om het effect van lichttherapie te ervaren.
– Zet de lamp aan.
– U hoeft niet direct in het licht te kijken.
– Zet de lamp na de behandelingsduur uit of dim het licht om de lamp als gewone interieurlamp te gebruiken.
Omdat u niet recht in het licht hoeft te kijken, kunt u tijdens de lichttherapie lezen of wat aan tafel werken. Wij raden u wel aan om af en toe heel even in het licht te kijken.

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence