Promo !

INNOLUX VALOVOIMA lichttherapie bureaulamp

329,00

VALOVOIMA :  lichttherapie bureaulamp met dimmer

Catégorie : Étiquettes : , , , ,

Description

De multifunctionele Innolux Valovoima LED bureaulamp is behalve een prachtige toevoeging aan uw werkplek of huis alles wat u nodig hebt voor een productieve dag! Met het licht van deze daglichtlamp kunt u zich beter focussen, krijgt u meer energie en voelt u zich vrolijker. De Innolux Valovoima LED bestrijdt daarnaast symptomen van een winterdepressie, zoals vermoeidheid, een sombere stemming en een lusteloos gevoel. Verlicht uw leven met de Innolux Valovoima LED bureaulamp.

Deze daglichtlamp straalt 10.000 lux uit op een afstand van 20 centimeter. Het is bewezen dat 2500 tot 10.000 lux energie geeft en vermoeidheid tegengaat.

Multifunctioneel en gebruiksvriendelijk design

Deze elegante daglichtlamp van de Finse topontwerper Harri Koskinen staat prachtig in ieder interieur en is zeer gebruiksvriendelijk. De Innolux Valovoima LED bureaulamp is zo ontworpen dat u de richting van het licht eenvoudig zelf bepaalt. Deze multifunctionele daglichtlamp is zowel geschikt voor daglichttherapie als voor het creëren van sfeerlicht. Daarvoor gebruikt u de handige dimmer. Met de Innolux Valovoima LED bureaulamp creëert u optimale verlichting op de werkplek, zodat u meer uit de dag haalt.

Door de lichtsterkte, de grootte van de lamp en de maximale gebruiksafstand van 54 cm kunnen meerdere mensen tegelijkertijd van de positieve effecten van het licht genieten.

Geen zorgen: het heldere, witte licht is volledig veilig voor uw ogen en 100% UV-vrij. Voor het beste effect adviseren wij de Innolux Valovoima in de eerste twee weken dagelijks een half uur te gebruiken, bij voorkeur in de ochtend. Binnen een week voelt u zich energieker en vitaler.

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence