PASILA Wandlamp

169,00

Beschikbaar in wit of in zwart

Catégorie : Étiquettes : , , ,

Description

Beschrijving

Pasila Wandlamp Design Juho Pasila voor Innolux

De Pasila Wandlamp is ontworpen door Juho Pasila voor het Finse Innolux. Juho Pasila liet zich voor deze lamp inspireren door de moderne architectuur, waarbij hij scherpe en ronde contouren elegant heeft gecombineerd. Bij het ontwerpen van de lamp heeft hij de fitting bewust in het zicht geplaatst en ook het snoer is een opvallend onderdeel van het ontwerp wat altijd zwart is, zowel bij de zwarte als de witte uitvoering. De aan-uit schakelaar zit op het snoer van de lamp. De Pasila wandlamp is 23 cm hoog en de diameter van de kap is 18 cm.  De Pasila wandlamp is een handige leeslamp en een mooie bedlamp.

LED

De Pasila wandlamp wordt geleverd met een LED lichtbron. De lichtbron van de Pasila wandlamp is een 6 Watt LED lichtbron wat overeenkomt met de lichtopbrengst van een 40 Watt gloeilamp. De kleur van het licht is 2700K wat we ervaren als warm licht.

Juho Pasila

Juho Pasila is een ontwerper gespecialiseerd in meubeldesign. Hij maakt persoonlijk al zijn prototypes en ontwerpt door te experimenteren. Zijn producten vertegenwoordigen Scandinavische eenvoud met een praktisch tintje en afwerking. Juho Pasila heeft zijn eigen ontwerpbureau, Pasila Design, opgericht in 2012. In hetzelfde jaar presenteerde hij zijn ontwerpen op de Salone in Milaan op het podium voor opkomend design. Tot nu toe ontwerpt hij voornamelijk producten voor Innolux en producten voor kinderen.

Innolux

Innolux is een Finse verlichting fabrikant en verlichting specialist die opgericht werd in 1993. Ze hebben een eigen productie in Finland waar meer dan 80% van de producten vandaan komt. Door het prachtige design en de hoge kwaliteit zijn de Innolux producten een langdurige bron van welzijn voor uw huis. Naast een bijzondere collectie designverlichting heeft Innolux ook een collectie Bright Light met daarin een aantal daglicht lampen die bijdragen aan het verminderen van winterdepressies

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence