Promo !

INNOLUX Bright TUBO black

349,00

TUBO, lichttherapie lamp beschikbaar in zwart, wit en ash tree

Description

Tubo, Lichttherapie lamp, ash tree

Voel je weer energiek en vitaal dankzij een fijne dosis lichttherapie! Vooral in de donkere winterdagen kun je wel wat extra licht en warmte gebruiken. Dit geldt natuurlijk ook voor je interieur.. De Tubo van Innosol slaat twee vliegen in één klap!

De Innosol Tubo is een fraaie daglichtlamp met een therapieafstand van 40 centimeter rondom de lamp. Dankzij de dimmer kan de Tubo ook gebruikt worden als normale sfeerverlichting in bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer. Dankzij het bijzondere design zal het niet eens opvallen dat dit eigenlijk een daglichtlamp is!

  • Hoge kwaliteit lichttherapie uit Finland
  • Medisch gecertificeerde lichttherapie lampen met meer dan 10.000 lux

Lichtherapie vereist een minimale lichtintensiteit van 2.500 lux. Niet zomaar iedere lamp produceert helder en intensief licht dat geschikt is voor daglichttherapie. De Innosol Tubo voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan effectieve lichttherapie. De lamp zorgt voor de behandeling van winterdepressie met maximaal 10.000 lux. Het licht is aangenaam voor de ogen en flikkert niet. Met een sessie vanaf 30 minuten per dag kun je je al een stuk beter voelen!

Lichttherapie met de Innosol Tubo daglichtlamp

Lichttherapie is met de Innosol Tubo daglichtlamp erg makkelijk. Bij voorkeur gebruikt u de daglichtlamp iedere ochtend, voor minimaal 2 weken om het effect van lichttherapie te ervaren.

  1. Zet de lamp schuin voor u neer op maximaal 40 cm afstand.
  2. Zet de lamp aan.
  3. U hoeft niet direct in het licht te kijken.
  4. Zet de lamp na de behandelingsduur uit.

Omdat u niet recht in het licht hoeft te kijken, kunt u tijdens de lichttherapie televisiekijken, lezen of computeren. Wij raden u wel aan om af en toe heel even in het licht te kijken.

+32 478 62 16 15

Service client

4802 Heusy
Belgique

Nous contacter

Une question, une requête ? Get in touch !

Luminessence